Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

ASIAKASPALVELU ark. 9-18, la 10-14

045 671 1100

info@raikasilma.fi

Korona-virus desinfiointi

Lue lisää

 Yhteydenotto

  • Kerro lomakkeella lyhyesti kohteesta: Koko, sijainti ja minkälaiseen haasteeseen toivotte ratkaisua.
  • Vastaamme teille puhelimitse tai sähköpostitse mahdollisimman pian.
*:llä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenotto on sitoumukseton, yhteystietoja ei kerätä eikä luovuteta.

Eläinten hajujen poisto + allergiasaneeraus

Tee kodistasi allergiavapaa

Allergeenien otsonointiJos perheessäsi kärsitään allergian tai astman aiheuttamista oireista, on tärkeää tehdä kotiolosuhteista mahdollisimman puhdas ja raikas.

Mitä allergiasaneeraus tai allergiasiivous tarkoittaa?

Allergiasaneerausta kutsutaan myös allergiasiivoukseksi. Toimilla vaikutetaan asuinympäristön haittaa aiheuttaviin sisäilmatekijöihin, allergeeneihin. Eläinten pidosta voi asuintiloihin jäädä myös muita haittoja kuten sieni-itiöitä ja bakteereja. Allergiaoireiden ehkäiseminen on tärkeää yliherkkyyksistä kärsivän ihmisen terveyden ja elämän laadun kannalta.

Yleisimmät oireita aiheuttavat allergeenit:

  • Eläinpöly, hilse ja eritteet (mm. sylki)
  • Eläinten aiheuttamat hajuhaitat
  • Huonekasvit
  • Homeitiöt
  • Pölypunkkipöly
  • Varastopunkit
  • Vaate- ja tekstiilipöly

Allergiasaneerauksessa tehokkaalla otsonoinnilla poistetaan asunnosta kaikki eläinten jättämät allergeenit, siitepölyt ja homeitiöt sekä hajuhaitat. Tämän lisäksi pinnoille tehdään manuaalinen puhdistus hepa-suodattimin varustetuilla imureilla sekä nihkeäpyyhinnällä. Mikäli tilat ovat hyvin likaiset, tehdään ensin perinteinen siivous lian poistamiseksi ja vasta sitten varsinaiset allergiasiivoukseen liittyvät toimet.

Hajuhaitat rakneteissa

Joskus eläinten jättämää jäämää (esim. kissan pissa) voi olla imeytyneenä myös rakenteisiin. Vaikka vahinkoalue olisi saatu pintapuolisesti puhtaaksi, voi jäämää olla painuneena mm. lattiamateriaalin alle. Näissä tapauksissa vahinkoalue tulee vielä pintaremontoida siivouksen ja hapettavien hajunpoistokäsittelyjen (otsonointi ja kuivasavu) jälkeen.

Hinnasto

 

INFO:

Otsonointimenetelmämme tuhoaa kaikki allergeenit, mm. ulkoa tulleen siitepölyn, eläinten jättämät pölyt, erilaiset home- ja huonepölyt. Toimenpide poistaa myös kaikki orgaaniset hajut ja savuhaitat, mm. tupakan aiheuttamat hajut.

Toimenpide tehdään vain kerran, eikä tilaan jää kemiallisia jäämiä (otsoni on kaasu, joka poistuu täysin toimenpiteen jälkeen).